نوشته شده توسط : rabatudstyre

Den dobbelte af Cristiano, som ikke havde set døren i de første tre kapitler i mesterskabet, belyste en dag i Serie A, hvor Roma, næste rival Real Madrid i Champions League, slog en 2-0.

CR7, som Juventus betalte 112 millioner euro til Real Madrid i sommer, takkede hans holdkammerater for deres støtte og forklarede, at denne søndag følte han selvsikker. Cristiano i billige fodboldtrøjer vil se til onsdag at underskrive hans første mål i Champions League med Juventus trøje.

Endelig henviste Cristiano Ronaldo i Juventus trøjer til den kommende debut af Juventus i Champions League. "Vi har en vanskelig gruppe, men det er den konkurrence, som jeg kan lide mest og forhåbentlig får vi stor succes."

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 شهريور 1397 | نظرات ()

Arsenal Under 21'erne fik deres Checkatrade Trophy kampagne til den perfekte stjerne med en imponerende 3-0 sejr i Coventry City. League 1-værterne kan have lavet 11 ændringer fra holdet, der slog Oxford i weekenden, men det var stadig en erfaren start.

Den 18-årige briste på scenen under Arsenals præ-season tour af Singapore og scorede en fantastisk solo indsats mod Atletico Madrid en Arsenal trøjer. Og med hans velbesøgte mål på onsdag og god all-round præstation mod League One outfit Coventry.

Gunners lavede en klar og målrettet start i anden halvleg, prøvede O'Brien i billige fodboldtrøjer på hans nærmeste stolpe og satte de resulterende hjørne inches bredt og viste en uventet fysisk side i deres spil med nogle velsmagende udfordringer.

:: بازدید از این مطلب : 43
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 شهريور 1397 | نظرات ()

På mål af André Silva besejrede Portugal et italiensk landshold, som stillede med ni nye i forhold til seneste landskamp. Hjemmeholdet dominerede fra kampens begyndelse, og det kastede flere gode muligheder af sig, men den sidste skarphed manglede, og derfor stod det også 0-0 ved pausen.

Romagnoli reddede endda en bold på sin linje (27)! På et center af Mario Rui i billige fodboldtrøjer afviste Cristante læderet, der styrtede på målmandens bar (31). Portugal tog overhånden og tilbød de bedste situationer.

Torsdag i Faro (syd) signerede den centrale forsvareren Besiktas i Portugal trøjer selv med et vredt hoved målet om equalizer mod Kroatien (1-1), for blot at redde æren for vinderne i Euro 2016 mod uheldige finalister i verdensmesterskabet i 2018.

|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 شهريور 1397 | نظرات ()

Alexandre Lacazette skånede Arsenal's rødme, da han markerede sin første start på sæsonen ved at scorer en spektakulær vinder i søndagens 3-2 sejr på Cardiff City Stadium. Lacazette dækkede en fantastisk præstation ved at skyde et skud i netets tag fra en hård vinkel i det 81. minut.

Umjesto toga bio je Shkodran Mustafi i billige fodboldtrøjer koji je otvorio bodovanje. Središnji leđa napravio je prelijevajuću vožnju do obližnjeg kolodvora kako bi udovoljio kutu Granit Xhake i pokrenuo zaglavlje u vrh kuta.

Med ni minutter igen tog Alexandre Lacazette i Arsenal fodboldtrøjer bolden med i en glidende bevægelse, og hans hårde skud kunne Cardiff-målmand Neil Etheridge ikke gøre noget ved. Modsat Arsenal har Cardiff endnu ikke prøvet at vinde i Premier League i denne sæson.