نوشته شده توسط : rabatudstyre

Cristiano Ronaldo var lørdag tilbage i startopstillingen for Juventus, som vandt 2-0 ude over Udinese. Ronaldo scorede målet til 2-0 efter 37 minutter og virkede ikke påvirket af de seneste dages begivenheder, hvor en kvinde har anklaget portugiseren for voldtægt.

Ronaldo havde en tidligere chance for at score, udslette en skarp chance, da han ledede over tværs. Dybala i billige fodboldtrøjer gjorde dog sit mål dog ved at hoppe høje til hovedet hjemme i det 34. minut efter et godt kors før Ronaldo's mål øjeblikke senere.

Juventus, der efterfølger en ottende efterfølgende ligatitel, har 24 point fra deres otte kampe i Serie A og har vundet deres i Juventus fodboldtrøjer første to kampe i Champions League. De er ni point foran andenplacerede Napoli, som er vært for Sassuolo på søndag.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 مهر 1397 | نظرات ()

Massimiliano Allegri har hyldet Cristiano Ronaldo's præstationer mod Napoli som hans bedste Juventus skærm siden hans sommer ankomst fra Real Madrid. Årets fem-timers fodboldspiller undlod at komme på scorebladet, men lagde på hver af Bianconeris tre mål i deres 3-1-succes.

Med Cristiano Ronaldo i billige fodboldtrøjer begynder at slappe af og udføre, og med Juve så stærk derhjemme tror jeg det er væddemålet. Det bliver ikke min største indsats i sæsonen, men det giver os en levende chance.

Allegri vælger at droppe Mario Mandzukic i Juventus fodboldtrøjer og lined up med et tobenet angreb, Dybala gemmer sig bag Ronaldo, men Juve-chefen mener, at duoen kan være lige så effektiv sammen med sin kroatiske målmand.

:: بازدید از این مطلب : 19
|
|
|
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 مهر 1397 | نظرات ()

Juventus ligner igen i denne sæson det bedste bud på en italiensk mester i fodbold.

De seneste syv sæsoners Serie A-vinder tog onsdag aften endnu et skridt mod et nyt mesterskab, da klubben gjorde kort proces mod Bologna og vandt 2-0.

Paulo Dybala var den første til en redning af Bologna i billige fodboldtrøjer målmand, fyring bolden forbi den udsatte stop. Og så Matuidi, der havde taget den sparede strejke, der førte til åbningen, fordoblede mesterens ledelse med en sammensat finish efter at Cristiano Ronaldo havde trukket sig tilbage.

Massimiliano Allegriers i Juventus fodboldtrøjer side smagte sejr i deres åbning syv kampe af sæsonen i alle konkurrencer for første gang siden 1930-31, efter at have vundet i Valencia i Champions League.

:: بازدید از این مطلب : 27
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 مهر 1397 | نظرات ()

Frosinone Calcio og Juventus slog sammen på søndag i Benito Stirpe Stadium på Matchday 5. Juve overvandt deres rival takket være målene fra Cristiano Ronaldo i Juventus fodboldtrøjer og Federico Bernardeschi for en endelige score på 0-2.

Sportiello, enten en forsvarer, der var imod åbent eller læderet sprang over. Han var ikke succesfuld, og vi troede, at denne mangel på succes del kunne strække sig til slutningen, som i hans første tre udflugter i ligaen.

De storslåede tilhængere af Frosinone i billige fodboldtrøjer har længe troet på deres mænds præstationer. Efter 24 skud, 9 skud og over 70% besiddelse, blæste Bianconeri låsen. Cristiano Ronaldo bedrager Marco Sportiello i 81. minut.