نوشته شده توسط : rabatudstyre

Danmark og Irland spillede mandag aften den sidste gruppekamp i Nations League, men det blev ikke til den store afskedssalut i dén gruppe, da det hele endte med 0-0. Det skyldtes ifølge danskernes Lasse Schöne, at Irland ikke havde lyst til noget i kampen.

Danskerne dominerede, men irerne stod godt imod. Tættest på kom danskerne efter 68 minutter spil, da Nicolai Jørgensen i billige fodboldtrøjer stjal bolden, driblede ind i feltet, men desværre for Danmark sparkede han den på stolpen.

Peter Ankersens i Danmark fodboldtrøjer flade indlæg blev pareret af målmand Darren Randolph, så bolden havnede for foden af Nicolai Jørgensen, men hans afslutning blev blokeret af en forsvarsspiller.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 آبان 1397 | نظرات ()

Juventus forsvareren Medhi Benatia er tilfreds med Juventus '2-0 sejr over AC Milan, da de opretholder deres bedste. Higuain havde chancen for at komme fra banen, men så hans lave indsats sendt på stolpen af Wojciech Szczesny.

Cristiano Ronaldo i billige fodboldtrøjer slog punkterne ni minutter fra tiden, før Higuain tabte kontrol, tog op to hurtige gule kort og raste på dommeren. Ronaldo fordoblede gæsternes fordel i anden halvleg efter at Mario Mandzukic havde åbnet scoren inden for otte minutter.

Higuain, der kom til Milano fra Juventus i sommer, savnede en straf og blev senere sendt ud i raseri. Mesterne havde allerede etableret et ottende minuts led gennem Mario Mandzukic og fik resultatet sikkert takket være Ronaldo's sealer i Juventus fodboldtrøjer ni minutter fra tiden.

:: بازدید از این مطلب : 31
|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 آبان 1397 | نظرات ()

Manchester United spillede et bemærkelsesværdigt comeback på en eller anden måde at tjene en 2-1 sejr over Juventus og trække nyt liv i deres Champions League kampagne. Jose Mourinhos side havde vist sig at være på vej til et nederlag, da Cristiano Ronaldo brillant volleyede hjem midtvejs inde i første halvleg.

Ved den endelige fløjte løb Mourinho i billige fodboldtrøjer på banen og huggede hans øre mod Juve-fansen, idet han var blevet spottet over sin tid på Inter under spillet, da han var på Old Trafford for to uger siden.

Ronaldo havde ikke fundet nettet i Champions League siden scoring mod Juve for Real Madrid denne sæson. Men han lancede en lang bold fra Leonardo Bonucci i Juventus fodboldtrøjer, før han sendte en flugt forbi David De Gea for at blokere skuddet.

:: بازدید از این مطلب : 18
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 آبان 1397 | نظرات ()

Santiago Solari havde en perfekt debut på onsdag som midlertidig træner i Real Madrid, da hans hold slog Melilla 4-0 til den første runde af Copa del Rey's knockout-fase.

Efter pausen kom Melilla i billige fodboldtrøjer ud med det samme ønske som i første halvleg og pressede de hvide til at tvinge fejlene og gik hurtigt til målet forsvaret af Kelor Navas.Vazquez klapede imidlertid tværs med en hård strejke fra lang afstand, og Benzema brød døren i 28 minutter, da han slog hjem, da Odriozola sendte et indlæg fra højre.

Sejren giver ro til en Real Madrid, der stolede på denne kamp for at begynde at overvinde sin dårlige tid og er et godt skridt for Solari i Real Madrid fodboldtrøjer, som har to uger til at bevise, at han kan blive som træner til slutningen af sæsonen.

:: بازدید از این مطلب : 21
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 آبان 1397 | نظرات ()

Mauricio Pochettinos mænd sluttede første halvleg med en stærk tone og kom tilbage på lige fod i anden halvleg og pressede på en equalizer. Efter at være blevet fanget på tælleren, indrømmede Spurs næsten det andet, men David Silva kunne ikke kontrollere bolden fra ca. fem meter ud, og Raheem Sterling's skud blev reddet.

Tottenham fortsatte med at se disjointed, pockmarking deres spil med fejl, og Mauricio Pochettino i billige fodboldtrøjer, som tidligere havde sagt, at han aldrig havde følt sig ulykkelig ved klubben, skåret en frustreret figur på sidelinjen.

Tottenham midtbanetrioen af Eric Dier, Mousa Dembele og Moussa Sissoko  i Juventus fodboldtrøjer angav langt dybere problemer, som klubben står over for, end blot på overfladen. Det var ikke kun en taktisk blunder at få tre midfield destroyers til at spille på en gang.

:: بازدید از این مطلب : 24
|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 آبان 1397 | نظرات ()

Juventus leget med United til tider som Ronaldo, billedet, nød en vindende tilbagevenden til sin gamle stomping jorden, hans kors fører til Paulo Dybala i Juventus fodboldtrøjer mål på en aften, der undertiden truet med at være langt værre end den endelige 1-0 score.

Som kampen skred frem var det Juventus, der lignede det hold, der ville det mest. Italienerne sad tungt på spillet, og det blev også til et par gode chancer.Eksempelvis manglede Paulo Dybala i billige fodboldtrøjer blot et par centimeter i sin egen beskedne højde for at nå op til en bold i helt fri tilstand.

Den portugisiske fremad kunne ikke kaste sit skærm med et mål - David de Geas fineste redning for at tipse over hans krølle skud kort efter pausen var hans bedste indsats.

:: بازدید از این مطلب : 15
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آبان 1397 | نظرات ()

Arsenal strækker en række passerer sammen i en glat holdbevægelse, der slutter med Mesut Ozil, der krydser bolden til Pierre-Emerick Aubameyang for et mål at gøre det 3-1 mod Leicester City.

Leicester City led et ellevte lige nederlag i Arsenal i billige fodboldtrøjer på mandag aften, da Gunners skåret dem fra hinanden i anden halvdel. City var startet fremragende og var uheldigt, at han ikke havde modtaget en straf for Rob Holdings håndbold.

Arsenal kæmpede for at få fart, og Kelechi Iheanacho i Arsenal fodboldtrøjer lagical Ozil inspirerer Arsenal til at vinde over Leicester v avede en pause bag Stephane Lichtsteiner, efterlod ham efterligning i hans kølle, da han skåret ind i feltet for et skud, der blev afbøjet af Rob Holding.