نوشته شده توسط : rabatudstyre

Cristiano Ronaldo scorede en bøjle, den anden mål en tvivlsom straf for at give Juventus en dramatisk 2-1 sejr over Sampdoria, som havde en stop-time equalizer chalked off efter en lang VAR anmeldelse i Serie A på lørdag.

Cristiano Ronaldo's inddragelse fra starten viste sig at fortælle, da han fyrede hjem fra kanten af området inden for åbningen to minutter for at give Juve en drømme start. Værterne i Juventus fodboldtrøje fortsatte med at dominere besiddelse i åbningscentrene.

Audero nægtede Ronaldo i billige fodboldtrøjer med en flyvende redning, da Juve øgede presset efter pausen, men han kunne ikke gøre noget for at stoppe Portugal-stjernen fra at begrave en straffe forbi ham i det 65. minut.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1397 | نظرات ()

Cristiano Ronaldo kom ud af bænken for at redde en 2-2 draw for 10-man Juventus mod Atalanta på Atleti Azzurri d'Italia stadion i Bergamo onsdag. Men vi er stadig i stand til at tale om i nutiden på grund af Juventus, ned en mand, der vender sig til Cristiano Ronaldo i Juventus fodboldtrøje.

Allegri beslutning om at bringe Ronaldo udbetalt, da han nikkede ind fra tæt rækkevidde, da Leonardo Bonucci i billige fodboldtrøjer havde et stoppetidsmål, der blev udelukket for offside, da Juve måtte afregne for en del af spoilerne.

Juventus havde taget føringen efter lidt over et minut takket være en uheldig autoritet fra Dijmsiti, som uberørte Alex Sandro's harmløse kryds i sit eget net. Y cuando peor pintaban las cosas para los de Turín, por detrás en el marcador y con un jugador menos por la expulsión de Bentancur.

:: بازدید از این مطلب : 15
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 دی 1397 | نظرات ()

Mario Mandzukic scorede det eneste mål for Juventus at dumpe yderligere ondt på kriseklubben Roma og holde mesteren ubesejret og på vej til en ottende lige italiensk liga.

Roma i billige fodboldtrøjer var defensivt disiplineret indtil da og havde deres målmand Robin Olsen til at takke for at holde scoringsniveauet med svenskeren, der producerede et hat-trick med store sparer i løbet af første halvdel.

Den gamle dame ville have brudt det målløse dødløb to gange i den første halv time, hvis det ikke var for Robin Olsen en Juventus fodboldtrøjer, der kom op med to store sparer på Alex Sandro, nægter ham ved hver stolpe og bruger sin massive ramme til sin fordel igen.

:: بازدید از این مطلب : 19
|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()

Forsvarskampe Real Madrid krydsede ind i klubben World Cup finale med en 3-1 sejr over Kashima Antlers, der blev inspireret af Gareth Bale. Gareth Bale fyrede Real Madrid til en rekordlignende fjerde World Cup-finale med et fantastisk hat-trick.

Kashima i billige fodboldtrøjer matchede deres mere berømte modstandere under åbningen i 30 minutter onsdag aften, men et mål lige før pause satte Real på banen til sejr.

Det var det første tegn på Real at finde deres fod i kampen, og flere chancer fulgte, indtil dæmningen endelig brød et øjeblik før halvtimerne, da Bale polerede en glat en-to kombination med Marcelo i Real Madrid fodboldtrøjer med en venstre-footer, der slog den fjerne stolpe.

:: بازدید از این مطلب : 34
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 آذر 1397 | نظرات ()

Isco er et problem for Real Madrid-træner Santiago Solari. Malagueno har mistet hovedrollen under den nye træner og lider mere end på noget tidspunkt hidtil i hans karriere i Madrid.

En ung og stærkt roteret Real side faldt bagud af to mål i første halvleg, med Fedor Chalov og Georgi Shchennikov i billige fodboldtrøjer straffe defensive fejl. Arnor Sigurdsson føjede til tally efter pause.

Asensio begyndte at bevise en gener for CSKA-forsvaret, og da han tidligere havde klippet tværstangen med en krøllingstrejke, så en anden indsats tippet over, før han slog en gylden mulighed for at bryde dødløbet, da han kun blev sendt via en-til-en med Akinfeev i Real Madrid fodboldtrøjer kun til brand lige ind i målmandens koblinger.

:: بازدید از این مطلب : 36
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آذر 1397 | نظرات ()

Real fortsætter sin genopretningsoperation. Vinder af beskeden Huesca væk (0-1), søndag den 15. dag har Madrid klubben lavet en god regnskabstransaktion. Det var Gareth Bale i billige fodboldtrøjer, scorer i begyndelsen af kampen (8.), som tillod mændene i Santiago Solari at vinde denne kamp.

Det er rygter om, at Basel i Real Madrid fodboldtrøjer aldrig rigtig har tilpasset sig sit liv i Spanien, og at han er ivrig efter at vende tilbage til Det Forenede Kongerige, så snart en mulighed opstår. Santiago Solari ønskede især at fremhæve den smukke mentalitet af hans protégé.

Huesca startede anden halvdel på forsiden, men de kunne ikke konvertere et væld af gyldne muligheder foran målet. Madrid reagerede med nogle få chancer, men Jovanovic stod højt i Huesca-målet.

:: بازدید از این مطلب : 26
|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آذر 1397 | نظرات ()

Denis Suárez scorede en gang i hver halvdel, og Munir El Haddadi og Malcom Oliveira smuttede ind med et mål, da FC Barcelona blev krydset til en 4-1 sejr på Camp Nou onsdag.

Munir El Haddadas sublimme 18-minuts indsats fik Barca til at køre, med Suarez gør det hurtigt to, før Malcom i günstige fußballtrikot satte holderne ude af syne før halvtimerne. Barcelona tog føringen i 18 minutter. Ivan Rakitic byttede forbi med Denis Suarezt.

Den eneste mørke sky for cup indehavere var en skade, der blev opretholdt sent til Malcom. Den brasilianske vinger, der blev underskrevet fra Bordeaux i Barcelona trikot om sommeren, var i tårer, da han forlod banen på lige kort af de 90 minutter.

:: بازدید از این مطلب : 28
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 آذر 1397 | نظرات ()

Cristiano Ronaldo scorede en straf for at hjælpe Juventus til en 3-0 sejr i hjemstedet for rivaler Fiorentina i Serie A på lørdag. Ronaldo nettede det endelige mål på Stadio Artemio Franchi efter at Rodrigo Bentancur i billige fodboldtrøjer og Giorgio Chiellini også havde scoret.

Juventus har registreret den bedste passningsnøjagtighed (88,8%) og den højeste gennemsnitlige besiddelse hidtil i Serie A denne sæson. Juventus og Fiorentina er de to sider, der har indrømmet de færrest mål fra åbent spil.

Dette spil var anderledes for ham for den simple kendsgerning, at hans rolle var en, der sædvanligvis er optaget af Miralem Pjanic i Juventus fodboldtrøjer, som hvilede efter Max Allegri gjorde det kendt.

:: بازدید از این مطلب : 23
|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 آذر 1397 | نظرات ()

Lionel Messi stjernede som Barcelona beat PSV Eindhoven 2-1 på Philips Stadion for at forsegle top spot i Champions League. Messi bagged et hat-trick, da de to sider mødtes på Nou Camp i september og han tog sin stemme mod de hollandske mestere til fire mål i to spil med en fin solo indsats.

Barcelona var allerede kvalificeret til næste runde før han sparkede på PSV Stadium og var ukarakteristisk scrappy til tider, indtil et øjeblik af Messi Magic i Barcelona fodboldtrøjer endelig gav sit hold føringen i det 61. minut.

Det var skipperen, som også skabte det, der viste vinderen 20 minutter fra tiden da han lurede PSVs mur ved at piske et frispark på Pique's støvle for en instinktiv første gangs finish. Pero no fue así. Coutinho i billige fodboldtrøjer, en el 19, remató junto al palo izquierdo en una buena transición.

:: بازدید از این مطلب : 27
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آذر 1397 | نظرات ()

Inter Milan-angriberen Mauro Icardi fik endelig tildelt markeringen for Argentina i deres 2-0 venlige turneringsvinde over Mexico i de tidlige timer i onsdag morgen, ligesom Juventus stjal Paulo Dybala i billige fodboldtrøjer.

Paulo Dybala scorede sit første mål med den Argentinske T-shirt i en venskabskamp mod Mexico, med Mauro Icardi netting den anden, da begge Serie A-stjerner styrede deres landshold til en sejr.

Kampen var temmelig jævn for resten af første halvleg, selv om Argentina, inspireret af forestillinger fra ligner Icardi, Roberto Pereyra og Lamela, så den stærkere side. Anden i Argentina fodboldtrøjer halvdel skabte en lang række ændringer for begge hold.